Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Sluiten

Vragen? Bel onze makelaar:
Van Dullink NVM Makelaars: 010 511 44 55

Het Dozijn

WELKOM IN DE BURGEMEESTER HENDRIXSTRAAT

Op de plaats waar eind jaren ‘60 de scouting werd gevestigd, zal in het vierde kwartaal van 2019 begonnen worden met de bouw van Het Dozijn. Op deze prachtige locatie achter de statige Katholieke Kerk aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs zullen deze 12 prachtige herenhuizen aan de Burgemeester Hendrixstraat een mooie aanvulling vormen op het intieme karakter van de reeds bestaande gemoedelijke woonwijk.

WENSEN DIE IN VERVULLING GAAN
Project Het Dozijn laat veel wensen in vervulling gaan: wonen in een rustige, vriendelijke wijk met een grote verscheidenheid aan bouwstijlen, waar sloten, bruggetjes en volwassen groen de sfeer bepalen. Kindvriendelijk wonen en de aanwezigheid van een basisschool. Het comfort van het wonen in een nieuw herenhuis vermengt met het unieke karakter van deze wijk, staat garant voor woongenot!

Het Dozijn Plattegrond Berkel
Alles in de buurt
HetDozijn bouwplaats panorama

ALLES IN DE BUURT
De buurt is zeer kindvriendelijk met voldoende speelruimte en beschikt over verschillende basisscholen. Voor de opgroeiende kinderen heeft Lansingerland diverse middelbare scholen op alle niveaus. Verder zijn er alle voorzieningen die je in een dorp mag verwachten, een uitgebreid gezondheidscentrum met polikliniek, een bibliotheek, voldoende kinderopvang en uitstekende sportfaciliteiten. Er zijn diverse sportvelden, actieve sportverenigingen en clubs in de nabijheid.

EEN UITSTAPJE IS SNEL GEMAAKT 
Veel voorzieningen liggen binnen bereik. Een speeltuin, een skibaan, een zwembad en gezellige horecavoorzieningen. Dankzij de uitstekende infrastructuur, waaronder Randstadrail, behoort een uitstapje in Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer tot de mogelijkheden. Bezoek een museum, ga naar de bioscoop of het theater. Een uitstapje is snel gemaakt!

HetDozijn bouwplaats panorama