Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Sluiten

Vragen? Bel onze makelaar:
Van Dullink NVM Makelaars: 010 511 44 55

Het Dozijn Plattegrond Berkel Bergschenhoek
Ruimte om ontspannen te wonen

BERKEL EN RODENRIJS: ‘DORPS’ WONEN IN DE RANDSTAD

Berkel en Rodenrijs is onderdeel van de gemeente Lansingerland, bestaande uit drie dorpskernen: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De gemeente ligt in het groen tussen Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Zevenhuizen. Goede infrastructuur zorgt ervoor dat je zo in ‘de stad’ bent, zowel met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN
De Burgemeester Hendrixstraat voorziet niet alleen in heerlijk rustig wonen, maar biedt ook allerlei voorzieningen in de nabijheid. In het kleine winkelcentrum aan de Esdoornlaan kun je uitstekend terecht voor de dagelijkse boodschappen. En op nog geen 5 minuten fietsafstand bevindt zich Winkelpromenade Berkel Centrum. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van winkels en leuke horecagelegenheden. Parkeren van je auto is hier gratis.

EVEN LEKKER UITWAAIEN
Wie even lekker wil uitwaaien kan -op loopafstand!- terecht in het Natuurgebied de ‘Groenzoom’ of het ‘Annie M.G. Schmidtpark’. Maar ook een prachtige fietstocht door het indrukwekkende polderlandschap of een heerlijke wandeling door recreatiegebied De Rottemeren, Het Hoge - of Lage Bergse bos. Het is allemaal binnen bereik.

Interesse?

De inschrijftermijn van Het Dozijn is sinds vrijdag 12 april gesloten!
Komende periode zullen de woningen door de makelaar worden toegewezen. Wil je alsnog kans maken op een woning in dit project? Meld je dan aan als reservekandidaat. Dit doe je door een email te sturen naar info@vandullink.nl.

ALLES IN DE BUURT
De buurt is zeer kindvriendelijk met voldoende speelruimte en beschikt over verschillende basisscholen. Voor de opgroeiende kinderen heeft Lansingerland diverse middelbare scholen op alle niveaus. Verder zijn er alle voorzieningen die je in een dorp mag verwachten, een uitgebreid gezondheidscentrum met polikliniek, een bibliotheek, voldoende kinderopvang en uitstekende sportfaciliteiten. Er zijn diverse sportvelden, actieve sportverenigingen en clubs in de nabijheid.

EEN UITSTAPJE IS SNEL GEMAAKT 
Veel voorzieningen liggen binnen bereik. Een speeltuin, een skibaan, een zwembad en gezellige horecavoorzieningen. Dankzij de uitstekende infrastructuur, waaronder Randstadrail, behoort een uitstapje in Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer tot de mogelijkheden. Bezoek een museum, ga naar de bioscoop of het theater. Een uitstapje is snel gemaakt!

Het Dozijn fietswegwijzer