Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Sluiten

Vragen? Bel onze makelaar:
Van Dullink NVM Makelaars: 010 511 44 55

IN WELK HUIS ZIE JIJ JEZELF STRAKS WONEN?

PRIMA, SECUNDA OF TERTIA
Binnen Het Dozijn zijn drie typen woningen te koop: Prima, Secunda en Tertia, een vierde type Quarta is bestemd voor verhuur. De woningen zijn standaard uitgebouwd aan de achterzijde en hebben een ingedeelde zolderverdieping inclusief een dakkapel aan de achterzijde en een dakraam aan de voorzijde. Verder zijn de woningen standaard voorzien van sanitair en tegelwerk in de sanitaire ruimten. Alle woningen hebben tevens een eigen parkeerplaats.

Binnen de verdeling in type woning, verschillen de huizen onderling ook van elkaar. Zo hebben sommige bouwnummers een erker aan de voorzijde en andere zijn voorzien van een Frans balkon, of hoge of lage raampartijen aan de voorzijde op de eerste etage. De ene hoekwoning heeft wel een raampartij in de zijgevel en de ander heeft geen raampartij in de zijgevel.

Wat wordt bepalend: de ligging? De gevelindeling? Of de ruimte binnen? Jij mag het zeggen, welke woning heeft jouw voorkeur?

Het Dozijn Prima

Prima

Extra ruime zolder door kopgevel aan de voorzijde.

Het Dozijn Secunda

Secunda

Standaard voorzien van erker aan de voorzijde.

Het Dozijn Tertia

Tertia

Woning met leuk Frans balkon op de eerste etage.

DOWNLOADS
Download hiernaast diverse PDF's met aanvullende (technische) informatie over Het Dozijn.

Het Dozijn

KENMERKEN ALLE WONINGEN:

 • Uitstekend geïsoleerd dus energiezuinig.
 • Lichte tuingerichte woonkamer met standaard uitbouw en open keuken.
 • Fraaie kozijnen in achtergevel met dubbele deuren.
 • Vloerverwarming op de begane grond.
 • Complete badkamer met douchehoek, wastafel en hangend toilet.
 • Ingedeelde zolder met twee kamers voorzien van dakkapel en/of dakraam.
 • Aparte ruimte voor de technische installaties, wasmachine en droger.
 • Zonnepanelen op het dak.
 • Inclusief één eigen parkeerplaats.
 • Waarborgcertifcaat Woningborg
 • Hoog afwerkingsniveau.
 • Ruime achtertuin met aparte berging in tuin.

KEUKEN EN SANITAIR

KEUKEN
Alle woningen worden geleverd zonder keukeninrichting. In de woning is een opstelplaats voor de keuken aangegeven met de nodige aansluitingen. Je kunt kiezen voor een eigen keukenleverancier, of je kunt gebruik maken van de samenwerking die wij hebben met onze projectkeukenleverancier, Keukenvision te Dordrecht. De installatiepunten worden standaard op basis van de zogenoemde nul-tekening van deze keukenshowroom aangebracht.

BADKAMER EN TOILET
Iedere dag weer genieten van je heerlijke badkamer. De woningen van Het Dozijn worden standaard voorzien van een ingerichte badkamer (sanitair en tegelwerk). De wand- en vloertegels en het sanitair worden toegepast zoals in de staat van afwerking is vermeld. Er is een kwalitatief goede basisbadkamer voor je samengesteld. Afhankelijk van je eigen specifieke wensen zijn het toilet en de badkamer verder uit te breiden. De leverancier van het sanitair is Van Munster uit Zwijndrecht en de tegels worden geleverd door Tegel-Idee uit Alblasserdam.

Badkamer man
Badkamer wasbak
Badkamer

DUURZAAMHEID

Bij het maken van de plannen voor Het Dozijn zijn we van meet af aan uitgegaan dat de woningen er een hele lange tijd zullen staan. Bij het ontwerpen stond het zoeken naar duurzame oplossingen en het gebruik van degelijke materialen voorop. Dit leverde ontwerpen op van 12 herenhuizen waarin het voor gezinnen -generatie na generatie- plezierig en comfortabel wonen en leven zal zijn.

ENERGIEZUINIG
In het bouwbesluit staat voorgeschreven dat een woning moet voldoen aan een bepaalde Energie Prestatie Coëfficient (EPC). De energiezuinigheid van een woning wordt aangegeven met deze EPC. Onder andere de isolatiewaarden van het dak, de gevel, de begane grondvloer en de buitenbeglazing spelen een rol in het bepalen de hoogte van de EPC, maar ook de oriëntatie van de gevel, het ontwerp van de woning en de energiezuinigheid van de installaties zijn hierin belangrijk. De eisen gesteld in het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag bouwvergunning gaan uit van een EPC van 0,4.

De 12 herenhuizen van Het Dozijn worden met een EPC van 0,26 uitgevoerd. Dit betekent niet alleen dat je straks milieubewust woont, maar ook dat je kunt rekenen op een lage energierekening!

Het Dozijn